Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljuset

Ute ur busken och in på vägen
Det kommer ett skarpt ljus
Jag bereder varje por i kroppen på det värsta
Jag är beredd
Allt jag ser är ljus
två ljus
Jag hinner tänka
att det är två ljus
Igår såg jag ett ljus
på himlen
Det var ett skönt ljus
Det här är ett onaturligt ljus
ett ont ljus
Jag blundar
och ändå detta ljus
Jag tittar
och det är fruktansvärt att se
att höra
att känna vibrationerna
Någonting smakar också
kan adrenalin kännas i tungan?
Jag avvaktar
Jag är beredd att möta detta ljus
Jag ser ingen annan utväg
än att stirra rakt in i det
Nu hör jag ljudet
Det är ett ont ljud
men jag kan möta det
Jag är van att gå mot ljus
Jag är kungen
Jag är rädd
Ljuset blir bara större
och här står jag
Jag vet vad det vill nu
Det vill mig illa
Jag måste springa
men vart?
Mot ljuset
Ja, mot ljuset




Övriga genrer av Bengt H VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 20:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En dörr kan vara försedd med ringklocka, men om det knackar på den vet en i alla fall vad ingen annan vet.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP