Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där vid sjön


Sångaren vid pilen

Sjunger en ensam sång

Där vid trädets"pinne"
Pilens rot

Står där trogen sig själv




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-07 00:48



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Din text förmedlar en känsla av övergivenhet och ensamhet. En sång som aldrig blir hörd...

Fint!
2016-07-14

    ej medlem längre
Enormt starkt!! Kärnfullt och koncentrerat kring en känsla av ensamhet. Lite vemod, men sångaren verkar ändå ha förmågan att finna sig i ensamheten och kanske till och med tycka om den. Bitterljuvt och lyriskt!!
2016-07-13

  Janina Kaminska
Väcker frågor, väcker tankar, berör...
2016-07-13

  Lars Hedlin
Starkt i livet
2016-07-11

  lila fjäderblomman VIP
Det känns som en stark person. Fint porträtterat!
2016-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Fin tidsbild, en kort text att fundera kring.
2016-07-09

  Fem hjärtan VIP
Så vacker i sitt vemod!
2016-07-09

    ej medlem längre
Så fint och så spännande uttryckt. Bild och dikt passar också så bra ihop.
2016-07-07

    Dan Myrbeck
Melankolisk. Väcker frågor..
2016-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som förmedlar styrka
2016-07-07

    ej medlem längre
En dikt som griper tag.
2016-07-07

    ej medlem längre
Stark text berörande beslutsam!
2016-07-07

  överlevaren VIP
Orden griper tag och berör på djupet!
2016-07-07

  Rise Little One
"Pilen rot" tolkar jag som ett starkt och fast beslut trots omständigheter...en fin berättelse!
2016-07-07

    Thalia
Starkt berörande- men, så vackert!
2016-07-07

  Quasimodo
Trogen sin ensamhet och sig själv, i ett starkt uttryck här!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"