Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara ord, men ej heller en fullständig fundering ... Men med viss rendering finns en poäng i det förmedlade budskapets ofullkomlighet ...


Egentligen är det oftast inte ...

... den faktiska situationen
som utgör det största problemet ...

... utan så mycket mer
oviljan och eller rädslan inför
att verkligen se 
vad som är problem
i den aktuella situationen ...

... och kanske än mer
vad som beror på
avsaknaden av modet
att våga känna efter 
huruvida problemet 
emanerar och utgår från
den mentala inre konstruktionen
av det vi uppfattar, tar till oss
och känner av det vi ser ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-07 14:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ett av dina intelligenta igenkänningsordflöden där den psykologiska närvaron speglar sig i läsaren.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP