Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väntan på dig ...

... som jag känner
är den som är
ämnad för mig ...

... prövar mina sinnen
men är likväl
ej tyngre 
än vad jag mäktar bära ...

Ber stillsamt blott bara
att väntan ej blir 
till annat än ljuva minnen
från ett nu
som hunnit bli ett förgånget liv ...

Älskar och vill dig
av hela mitt hjärta
och i djupet av min själ ...

Men vi blir ej
yngre med tiden
och förutan
att få känna dig
nära tätt intill
även om det ej
blir så ofta som jag vill ...

... är det ej
den saknade sinnesfriden
som jag allra mest
oroar mig för ... 

... utan än mer
att jag den dag du väl
kanske vill komma till mig,
vare sig jag det vill eller ej,
helt enkelt ej finns kvar
för vare sig någon annan eller dig ...

Om nu ej
någon som vill mig mer
och visar sig vara mer ämnad för mig
någonstans längs vägen
lyckas bryta ner
min obevekligt hoppfulla väntan på dig ...

Men det känns 
synnerligen osannolikt för mig
efterom jag älskar och vill
hela dig som så innerligt fattas mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-07 19:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Inga måsten från mig, men dock... Lev hel i de stunder du minns av lycka med din kärlek detta läker ett sargat hjärta bäst, för även minnen helar oss när vi fulländat stunden och lärt att älska den...
2016-07-08

  CLang
Du måste lita på att det som ska ske också kommer att göra så.

2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP