Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så mycket det vi säger till...

... eller
gör mot varandra
som kan såra 
allra mest ...

Ibland är det tystnaden,
ensamheten och tomheten
som skapas

av det vi ej säger
men kanske borde säga
och eller
det vi inte gör
men kanske borde göra ...

... som gör mest ont
och gräver sig in på djupet
över tid
och efterlämnar tomrum
men jämväl ett och annat
svårläkt sår ...

... som i själ och hjärta
etsar sig in och lämnar kvar
näst intill outplånliga spår
av det som ej längre är
men som en gång var ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-08 00:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja både rätt och riktigt, kloka människa ... Bra!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP