Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allra mest värdefulla i livet ...

... kostar inte några pengar
men bortsett från
ditt engagemang, 
din uppriktighet
och din villighet ...

... är kramar, 
bekräftelse
kärlek
inklusion
bland så mycket mer ...

... helt gratis
när du det till någon ger ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-08 11:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...bra...
2016-07-09

    Sefarge VIP
Där öppnades en knut upp
Till lycka och fridfull harmoni
Tack!
:)
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP