Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*KÄRLEKEN*


*KÄRLEKEN*
*KÄRLEKEN*
Är Det Bästa i Livet min Vän
Finn Den Då
Kärleken Består
År efter År
Så Sant Så
Vinter*Höst
Sommar*Vår

8/7-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-08 17:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
:)
2016-07-12

    ej medlem längre
Ja visst är det så!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg