Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är du min dröm ...

... som kommit att bli
den jag innerligt verkligt
älskar och vill i mitt liv ...

Men du är ingen ikon
eller någon jag 
förtränger verkligheten ifrån ...

Du är den
som får mig
att känna allt det där
jag så innerligt vill få känna
inom hela mig ...

Det som bekräftar
bortom alla tvivel
att du är den som 
är ämnad för mig ...

Men du är verklig 
och du är en underbar existens
som härbärgerar en underbar själ
vilken får min själ och mitt hjärta
att för en gångs skull
enas om att de är absolut överens ...

Just nu fattas du mig
oändligt mycket mer
än vad jag låter någon
överhuvudtaget att fullt ut få se ...

Om vänskap är allt 
som kan bli mellan oss över tid
vill jag på intet sätt och vis
någonsin riskera att förlora den
under återstoden av mitt liv ...

Men det jag känner för dig
och det du får mig att känna
i varje skrymsle och vrå
inom hela mig
finns för alltid kvar
på cellnivå och i hela min själ ...

Jag älskar och vill hela dig
och om du vill mer än vänskap med mig
vilket jag innerligt hoppas 
kommer du att vara så 
innerligt välkommen 
att komma för att stanna och förbli med mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-08 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP