Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isak

Din fot i mitt ansikte
Blått nagellack
så utan rädsla o fri från konventioner
smäll på fingrarna åt det falska
Solblekt sinne
ett bloss i natten
Allt är enkelt för dig
När blev allt så komplicerat i min värld?
Är så rädd att svara fel på dina frågor.
Att svaren gör att du blir som jag
Vill ha dig som du är
Mitt modiga lejon på 5 år.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-07-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge