Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar bara är ...

... så där
alldeles gråmulna
outgrundligt tunga ...

... fastän
solen skiner från 
en himmel som är klarblå ...

Men oavsett 
känns det så ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-09 13:07



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Väl skaldat om en själsligt gråmulen dag.
2016-07-09

  Annie b'larsson VIP
Väldigt vackra rader
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP