Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ej blott bara i mina drömmar ...

... det vackra, fina
ömma underbara 
i mitt liv finns ...

... Ej heller 
är det någonting 
från förfluten tid
som jag bara minns ...

Nej, så är det ej
för det tillåter jag 
det inte någonsin
att  få vara ...

Låter mina drömmar
uppfylla och genomströmma
varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

... och få bli en del
av allt det som inspirerar
till den kreativitet
som fyller och kännetecknar
hela mitt väsen 
och min medvetenhet ...

Har ej någonsin 
nöjt mig med
och kommer så heller ej
någonsin nöja mig med drömmar
om vad som borde vara
eller skulle kunna komma att bli ...

... utan väljer att 
utifrån såväl behov 
som i mån av tid
plocka fram en och annan dröm
och omvandla den till praktisk verklighet ...

Ibland kan det ta lite tid
innan en dröm kan omvandlas
till praktisk verklighet och få liv ...

... men en sak är säker
när jag plockar ut
en av mina drömmar
från de flöden 
som mig genomströmmar ...

Det är att de ej blott bara
kommer att bli
utan även förändra
en hel del inte blott bara 
i mitt eget liv ...

... och när den kommit till
blir ingenting längre som
det var en gång förut ...

Men det behövs 
en hel del kraft och energi
för att det ska kunna bli ...

För mig är kärleken
jag känner för 
och får från den
som för mig är ämnad
källan till all den kraft och energi
vilken jag behöver
för att kunna göra så
att drömmar kan få komma till liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-10 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP