Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i en känsla av rotlöshet ...

... som ej 
blott bara
är en känsla
utan mer över tid
baserad på
en successivt ackumulerad
serie av verklig erfarenhet ...

Finns så mycket
jag skulle behöva
befästa i skriftade ord
för att få
en bättre överblick
och ett tydligare perspektiv ...

... på det som varit
men ej längre är ...

Det skulle underlätta
min egen förförståelse
för det som faktiskt är
inte bara nu och här
utan jämväl
inför allt det
som ännu inte är
men som kan 
komma att bli ...

Är lite svårt
just nu för mig
att rent krasst
tvingas inse faktum
att det är 
ett existentiellt 
externt regisserat
artifisciellt helvete
jag länge levt
och av konsekvenserna
ännu lever i ...

Tror att
det som är mest smärtsamt
att ta till mig och inse fullt ut
är att det egentligen ej
behövs så mycket 
för att det ska kunna få ett slut ...

Men samtidigt 
är det jag behöver
i all sin enkelhet
på grund av det
som är och har varit
till synes som om det vore
en omöjlighet 
vilken känns i det närmaste absolut ...

Likväl jag vet
att livet och tillvaron
såväl tillsammans
som var för sig
kommer att bjuda på 
förutsättningar och möjligheter
vilka kommer att tas till vara
och utvecklas till att kunna  bli
det som stärker mitt framtida liv ...

... av mig ...

Men det skulle nog underlätta
en hel del
om den dig 
som för mig är ämnad
tillsammans med mig
kunde bli och vara 
för att förbli ett Vi ...

Det skulle spara tid
som jag hellre önskade
vi kunde ägna till ett lyckligt liv ...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-10 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP