Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en fortsättning på dikten \"Nästa liv\".


Nästa liv 2


Det kom aldrig något mörker.

Det hade hon trott.

Hon hade heller inte rest.



Nu är hon framme

och hon finns fortfarande.

Hon känner sig lugn

för hon vet,

att snart ska det hända.



Hans små fingrar ser ut som hon mindes dem,

hans ögon är lika pigga som när han levde.

Han luktar lika ljuvligt som då.

Han är lika liten som när han dog.



Lever dom?

Det vet hon inte.








/ Clara-Fina





Fri vers av Clara-Fina
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-05-08 22:39



Bookmark and Share


  sol
åh; stark text..
kan inte kommentera -
barn är så...
åh
2006-05-11

  Teresia Ridell
Vackert i sin sorglighet !
Inget är grymmare än ett litet barns död.
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina