Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett dugg klar...

Kanske jag saknar din röst
kanske jag önskar
kanske har jag slutat bry mig
kanske jag längtar

Men det spelar ingen roll
gåtor är förbi
och ur askan växer verklighet
där vi inte läser tankar
eller mellan rader
där klarspråk slår i i full blom i den ljuva sommarnatten

Där ett ord tillkommer
eller tas bort
då allt får annan mening

Kanske tystnaden är total

Hej främling
Har vi setts förut någonstans?




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-10 17:32



Bookmark and Share


  aol
Så insiktsfullt berörande skaldat ,
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen