Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlova inte någonting ...

... du ej 
är säker på 
att du kan stå för
och verkligen också fullfölja ...

Ty den du givit
ditt löfte till
kanske verkligen tror på
att du den hjälpa vill ...

Brutna löften
hör visserligen livet till
men vissa löften 
kan om de bryts
medföra att någon får sätta livet till ...

Så ge inga löften
som du ej egentligen uppfylla vill!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-11 03:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att utlova guld o gröna skogar har väl alltid varit mannens lågvarumärke för att locka flickan till en sängvals,och eller i varje fall ge sken av.
2016-07-12

    ej medlem längre
Löften är till för att hållas! Jag ger aldrig tomma löften vännen! Det vet alla som mig känner...Hoppas alla som läser detta tänker lika så!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP