Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkemisterna


de har alldeles för mycket
ändå vill dem ha mer
förvandlar pengar till pengar
när ingen ser

jag såg dig i spegeln
plötsligt var du där
i en sekund
jag lovar, jag svär

jag hör dina tankar
jag vet vad du vet
berätta inte för någon
vår lilla hemlighet

snart bränner de böcker
det har dem gjort förut
snart räknar vi timmar
minut för minut

de har alldeles för mycket
ändå vill dem ha mer
men vi är tillräckligt många
och vi blir fler och fler

vi är tillräckligt många
och vi blir fler och fler
vi är tillräckligt många
och vi blir fler och fler












Fri vers (Fri form) av sågverksdöden
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-08-19 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden