Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blár dauður



han vaknar död på balkongen den natten
den morgonen det var dagen efter
kvällen innan klev han genom skymningen

dessa orubbliga och klockan himlen andas tyst
i skogen slår månen midnatt det var på dagen

han vaknar död på balkongen den natten
sommaren var varm som sommaren skall
han steg inte upp dagen efter

han vilar på balkongen den morgonen
det var skymning det var dagen efter
den morgonen då natten var kylig och hans kinder blå




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP