Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Orson Welles & Rita Hayworth


Inte Konstigt att Regissörer Gifter sig med Skådespelerskor

~*~

Jag trodde den tyska censuren av KISS blixtarna påminnande om SS i Tyskland självfallet, i deras ögon ska tilläggas, var en kort historia på 80-talet, men den pågår tydligen än (enbart på saker för Tyskland) av KISS som ju alla fans vet är judar...

Vilket negativt arv de måste bära, jag känner ju inget för vad sossarna gjorde under 2:a världskriget även om det bara var att se åt andra hållet för Hitler och Stalin

det där med Stalin pågår ju än, bara annat namn Putin

Sverige har alltid haft svårt för bojkotter och att helhjärtat göra saker för att markera, det blir som alltid halvhjärtat

*

Ge tillbaks samerna deras gamla kvarlevor och skallar

sitta och spela präktiga och klaga på Hitler och själv bedriva rasforskning

jag vet för 1968 blev jag själv kallad A-barn även fast systern nog inte fattade riktigt att jag år senare fann det uttalandet märkligt

Jag tyckte synd om svenskarna på 1900-talet och vill helst slippa tycka synd om svenskarna i framtiden, men TV-utbudet vittnar om att gammal dumhet finns kvar, själv letar jag sedan barnsben visheten
det som med aha-upplevelser, mestadels förr, fick en att nå ständigt nya nivåer

*

För många andra är drivkraften kärleken
men allt är egentligen samma sak
kärlek är mer en önskan om att tycka lika eller projektering
på andra människor av en sinnesbild eller drömbild i sitt egna sinne
man hoppas ska stämma

Vad som är lika med kärleken och visheten är att
det enda med värde är
det enda värt att leva för
då ingenting är splittrade fragment som av Babels Torn
utan då allt i världen är ett; Synergi, Harmoni, Energi

 

14 Maj 2016

L Patrik W Johansson

 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-11 20:48



Bookmark and Share


  genni VIP
Det här tyckte jag om att läsa. Intressant läsning!
2016-09-13

  Thomas Widemark
Bra och intressant text! Har tänkt liknande men inte lyckats få ner så mycket av det i en och samma text, på ett så bra och naturligt sätt som du gör här.
2016-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Här fanns det mycket att fundera på...bra...
2016-07-16

  Irene Åberg
Hej*Patrik*TACK***
Här finns *Allt*
Poesi*Sanning*
Genialt*
Såklart*Kram*
2016-07-12

  M M Mannheim VIP
Det var många sanningar där!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP