Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte kunna vara med den man vill, om att inte kunna göra något åt det och inte heller vilja det


Nätter

Jag kväver mig själv
Först med rök sen med sprit
Jag hittar inte dit
Jag känner inte tillit

Jag kan inte hålla dig tillbaka nu
Men varje natt utan dig är förlorad
Varje dag jag går ensam, förlorad
Är jag, i en värld, där det endast finns saknad

Jag är fullkomligt vansinnig
Inte galen, utan komplett van vid
Mina sinnen, vad som döljer sig invid
Vad som sköljer inombords, alltid

Afzelius och jag dricker
Om alla hans ord jag ber och tigger
Med alla i stan jag ligger
Säljer min själ, leker golddigger

Kastar runt mitt tomma skal
Allt för att inte tänka på dig
För att du inte ska vara med mig
Men jag önskar du var med mig




Fri vers (Fri form) av Stenbocken
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stenbocken