Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa i underjorden


Tvätta bort mig

Så den som bär på ljus
får möta mörkret inom sig

Falla dödas och sedan
återuppstå som en ny
men bättre kopia av sig själv

Hades väntade på mig
och jag föll
som den oskuldsfulla

Och nu kan du aldrig
tvätta bort mig
jag är din skamfläck

Men hellre falla och
leva fullt ut
än att aldrig ja aldrig
få veta vem man var





Fri vers av Spirit
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-05-08 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit