Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mareld



Du är guldstoften i sanden
Marelden i den viskande oceanen
Luftpärlan i det handblåsta glaset
Dimmors dans över sommarnattens äng
Du är också doften som dröjer sig kvar i min säng
Lekfullt älskande med mig i drömmen
Jag kysser dina bröst och pärlemors pärla
Kvar i natten dröjer frågorna i luften
Lyfter vi slöjan ?
Kommer du ? Kom du ? Du ?




Fri vers av Fred Linz
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert. Sensuellt. Drömmande längtan...
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz