Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pyssligt


Pusselbit i livets väntrum

Vi väntar

På en stor önskan
under natten
på vår jord

Vi väntar som vargar
i våra liv

Världen snurrar motsols
likt ett ur

Som stjärnorna i natten
då vi började drömma

Alla vi

En önskan
att allt ska falla på plats

Livets vackraste
Pusselbit

I våra liv




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 545 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-07-13 01:15



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint. Får en härlig förväntankänsla när jag läser.. nästan som i väntan på ett nytt liv som ska födas.
2016-07-15

  Peter G VIP
Livets pussel är väl det stora mysteriet finns den alls den där pusselbiten som behövs för att allt ska falla på plats?
vi letar och letar...

Du pusslar ihop dikten förträffligt i alla fall!
2016-07-14

    carinamnm
Och alla är vi en unik bit-i livets stora pussel!
2016-07-14

    ej medlem längre
Gillar texten
2016-07-13

  Anya VIP
Jaa den där pusselbiten kan man allt vänta på. Kanske är den mitt framför en men man ser den bara inte? Man har så fullt upp att leta.
2016-07-13

  överlevaren VIP
Ord som skapar en fin bild!
2016-07-13

    Dan Myrbeck
Vackert om en viktig
pusselbit.
2016-07-13

    ej medlem längre
Du visar upp livet i sin gåtfullhet och det hopp du känner om att allt ska falla på plats. Jag tycker det känns fint och hoppfullt.
2016-07-13

    ej medlem längre
Det vackraste av alla pussel - livet!
2016-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som ger olika tolkningar.
ex
Den stora kärleken eller fred och frihet.
2016-07-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket fina kloka rader som väcker frågor ...
2016-07-13

  Nils-Robert
Den alltid önskan som finns då vi väntar på det finaste av allt.
2016-07-13

    ej medlem längre
Gradvis fogas de samman med den vackraste kärleken!
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"