Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade vän ...

... du får förlåta mig
men jag saknar
varje liten aspekt av dig
såväl när jag ska somna
som när jag vaknar
utan dig nära tätt intill mig ...

Du fattas mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-13 10:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vacker text om
din kärlek. Hoppas
att ni snart kan förenas
2016-07-14

    ej medlem längre
Vacker text...saknaden är jag övertygad om delad! :)
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP