Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller alla mina sinnen ...

... med minnen
av varje liten aspekt av dig
och av känslan din närvaro
väcker till liv inom hela mig ...

Kan känna
hur min själ
sträcker ut i rum och tid
för att varsamt
omsluta dig
smeka din själ ...

... och ömt
berätta för dig
hur innerligt
älskad och saknad
du är av mig ...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-13 19:45



Bookmark and Share


  CLang
Känner din hudlösa saknad. Vackert textat.
2016-07-13

    ej medlem längre
Vackert och innerligt om kärlek.
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP