Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjärilen bar med sig din hälsning

 

Din födelsedag,

fem år

efter din bortgång

saknaden och tomheten

är så förtvivlat stor

men störst av allt 

är KÄRLEKEN

 

 

Ty i våra hjärtan 

lever du för alltid

och evigt kvar, för ALLTID

min kära lilla mamma 

och vår älskade mormor...

 

 

...vår skyddsängel

 

 

och som ett kärleksbud

sänt från ovan

en skir liten, bevingad skönhet

fladdrande, så rörande

kärleksfullt nära

får hjärtat att sjunga 

längtans sång,

en innerlig bön...

 

 

"...om att ännu en gång

få en kram, ett ord

ännu en stund med Dig

här på vår jord

om så bara en enda liten,

liten stund"  

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-13 23:24



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vemodsvackert.
2016-07-14

  aol
Underbart skaldat saknar min mormor oxå, tack för din skrift,
2016-07-14

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så vackert och gripande om din saknad att jag får tårar i ögonen..
2016-07-14

  Nils-Robert
En vacker dikt om de ljusa som inte kan försvinna. Kärleken och det vackra överlever alltid.
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP