Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väsentligt att ha vänner ...

... som stöttar en
när man så verkligen behöver ...

Men!

Det är lika väsentligt
att som vän höra av sig
och berätta när
det är bra igen
och allt ordnat sig 
då mörkret lättar
och allting är över ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-14 08:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra skrivet...
2016-07-16

  Ingrid Trolle
Väl uttryckta
väsentligheter
2016-07-14

    ej medlem längre
Fint skrivet och oerhört viktigt vännen! Bra fackla! Kram
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP