Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag uttrycker att du är min vän ...

... så betyder det
att jag finns för dig
när du behöver mig ...

... om du inte får svar från mig
beror det ej
på att jag dissar dig
utan då är det troligen som så
att familjen och annat nära existentiellt
kräver min aktiva närvaro
eller så är det för att jag riktigt risigt mår ...

Om jag uttrycker 
att jag älskar dig
så innebär det att du
är allra högst prioriterad för mig
oavsett allt annat som
händer och sker i mitt liv ...

... men då vet du
att om du inte får svar från mig
så är det verkligen läge
att kolla av hur det är med mig ...

Ty när helst du behöver mig
så vet du att du kan vara säker på
att jag inte någonsin sviker
utan verkligen finns för dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-07-14 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trygg känsla i denna vännen!
2016-07-14

    ej medlem längre
Trygghet... det är mycket värt!
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP