Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitsippor och lungnet

jag ser vitsipporna
hör lungnet
och vill bara gråta
över naturens vackerhet

transen bryts
av motorskrik
och jag inser
min ensamhet

är du här
min evighet




Fri vers av virre
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-05-09 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre