Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad av kärlek

Kärleken skrämmer mig
Jag skräms av tanken att blotta mig
Tanken av hur långt min tillräcklighet bär
Eller hur långt min duglighet når
Jag skräms av tanken att inte kunna göra dig glad eller lycklig
Rädslan över att du lämnar mig

Men en resa gav mig distans
Och en upplysning gav mig tillbaka tron
Tron på att kärlek också kan vara någonting vackert
Tron på att våga och släppa taget
Rädslan för att få hjärtat krossat skrämmer mig

Men jag fattar ett beslut om att utmana rädslan
Jag väljer att våga
Att våga släppa in dig i mitt liv
Kärleken skrämmer mig inte längre och det gör inte du heller
Kan inte sluta tänka på dig








Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-15 17:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna
2017-03-24

  KYREUS of Sweden
Öppen ärlighet.
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper