Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är längtan ...

... och saknaden
såväl 
en gåva från ovan
om den du längtar och saknar
är den rätta för dig ...

... som
en förbannelse
när det motsatta gäller ...

Men ibland
är det vare sig
antingen eller ...

Speciellt 
när den du har kär
ej förmår
att vare sig 
se eller förstå
att den som den möter
är den som den så länge sökt
finna för att möta få ...

... eller 
på grund av 
sina tidigare erfarenheter
just därför att den 
som den möter är den rätta,
väljer en annan väg att gå ...

... därför att den är 
alldeles för rätt på alla sätt
för att den ska kunna vara sann ...

Vet bara en sak 
med allra största absoluta säkerhet
och det är
att när jag möter den
som är ämnad för mig
vågar jag inte låta bli
att tacka ja till kärleken 
som universum bjuder in i mitt liv ...

Ty du min älskade
är den som skänker
verklig innebörd och mening
i detta mitt liv
i allra ljuvaste förening ...

... om än du ej
just nu finns
och kanske under överskådlig tid
ej heller  kommer att finnas
här nära tätt intill
hos mig
som dig så innerligt älskar och vill ...

Men du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP