Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext med ljudrim


Naturens Vattendrag [rimvers]

~*~

Mitt intellekt är som ett rinnande vatten
Samhällets som en tullspärr
för varje gång du stannar och ifrågasätter
så bygger bävern dammen där

och alla med ett intellekt
som ett flödande rinnande vatten
kajaken får bära upp
för att ej störa bävern

i naturen gör man det gärna
medan man ignorerar alla slags tullspärrar
och sätter ned den på andra sidan om hindret
och paddlar vidare i floden
av oändligt innehåll med ett innehåll oändligt

ett med allt denna dag
i naturens vattendrag

27 maj 2016

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-15 23:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillat kopplingarna mellan naturen och samhället...bra skrivet...
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP