Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ros och regndroppar. Bild Google.


Min vackra ros

Lilla ros som är i knopp.
När du öppnar dig är du
min ros.
När du är i blom och
första regndropparna
faller på den vackra rosen.
Då plockar jag in dig till
vasen.
Undrar om du har gråtit
min vackra ros.
Men det mesta är nog
regndroppar.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-16 10:47



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Apropå gråta kommer jag att tänka på de stackars korna som fråntas sina kalvar strax efter födseln så att inte anknytning skall uppstå.
2016-08-20

  Kim VIP
Ja, vem vet de kanske gråter när vi bryter skaftet med näring till jordens vatten…
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos