Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter att äntligen få semester är nu stark, bara en vecka kvar.


Snart semester

Halva sommaren har nu faktiskt redan gått
Och jag har nu ännu ingen semester fått
Hallonen är mogna och paj jag bakat har
Drottningssylt jag kokat och har dock hallon kvar
Regnet verkar minska och ganska varmt det är
Om en vecka är semestern äntligen här
Då jag önskar värme och sol varenda dag
För badar i kallt vatten, det gör inte jag.

Jag vill bara vila och slippa stressa runt
Att slöa ibland som katten är sunt
Sitta på altanen, se blommor som slår ut
Äta vattenmelon och även mjukglasstrut
Grilla något gott och ha en familjefest
Hälsa på släkten och kanske ha en gäst
Resa runt och hitta på någonting roligt
Bada och känna det är somrigt och soligt.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 145 gånger
Publicerad 2016-07-16 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson