Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oki ... finns en hel del i övrigt att önska vad avser såväl kanske ordval som begriplighet i det förmedlade innehållets budskap vad avser innebörd och mening ... Men kanske är det mest riktat som förklaring till mig själv ... om än så ock lite till dig


Inte en ny text på mer än ett dygn ...

... utan att jag
varit upptagen
med annat än
tankarna och känslorna
kring allt och ingenting
som berör min saknad 
och längtan efter dig ...

Dig jag älskar
och som med din 
närvarande existens
läker, berikar
och lyckliggör hela mig ...

Men du finns ej
här hos mig ...

... så jag har ägnat
dagen till 
att laga de trasigare
delarna av mig
med nål och tråd
stygn för stygn ...

Kanske lite banalt
när det berör 
mest det som är mentalt ...

men jämväl
det tarvar såväl
tid som kompetens
att för såväl 
hjärta som själ
komma överens
om reparationsbehovets
övre och undre gräns ...

Saknar dig
ty hela du fattas mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-17 06:25



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En fin tänkvärd text, ord jag tog till mig, att få hjärta o själ att koma överens. om reparationsbehovets övre och undre gräns.
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP