Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig har jag älskat, såsom jag älskar dig, viskade han...

 

Han tog allt

allt som fanns att få

men så gav han också

mycket mer än så

 

Hon fick hans hjärta

hans liv och lem 

hela HAN var hennes

ty hon fick alltid honom

att längta hem

  

HON var hans stora längtan

hans kärlek, dröm, hans ALLT

hans kropp och själ blev hela

och hela hon var söt, som socker

till hans grova salt

 

Så tryggt och gott att älska

i mörker och i dagens vackra ljus

två själar vävdes samman

och hans i hennes,

ja, allt var ett enda lyckorus

 

 

 

"Men lyckan kan komma,

lyckan kan gå...

 

...ibland kan hända hjärtat

varken vill, eller kan DET förstå"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-18 00:09



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En sån rar dikt om kärlek och så sorgset slut. "Outgrundliga äro herrens vägar" står det i bibeln ( tror jag, har aldrig läst den men det är ett bra uttryck)
2016-07-21

    dloit
Fantastisk!
2016-07-21

  Heikki Hellman
En vacker text, en djup saknad.
2016-07-19

  Fem hjärtan VIP
Mycket fin dikt om hur ljuvligt och även smärtsam kärlek kan vara..
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP