Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att det ska bli en åskregns dag ...

... idag 
här där jag bor ...

Men just nu
skiner solen
från en klarblå himmel
med små lätta moln ...

Så det blir nog
en somrig dag 
på det stora hela 
ändå till slut ...

Det väljer jag att tro
då jag av erfarenhet
från förut
vet att känslan i sig
av att det blir en bra dag
på något sätt och vis
bekräftar sig inom 
när jag ej
slösar alltför mycket tid
på att oroa mig ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-18 06:38



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle

Skön och positiv känsla
att det blir en bra dag och
Bra att du slutar
oroa dig.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP