Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns det oändligt mycket att leva för ...

... Tvivlar ej
på att det goda i livet
som också finns för mig ...

Ej heller på den kärlek
jag känner för dig
som är ämnad för mig ...

Men jämväl
i ensamma stunder
rister såväl självkänslan
som livskraften i sina grunder ...

Det finns en och annan dag
då till och med även jag
böjer mig inför det som är
och i själ och hjärta ber ...

... Ber om att få uppleva
ännu en morgondag ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-18 19:33



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Skönt med livslusten men som sagt
den behöver också näring, gillar din text
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP