Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sätt och vis har du rätt ...

... när du 
uttrycker 
om än mer som en antydan
att jag har en dold agenda
bakom allt jag ger till dig ...

Det är sant
på alla sätt och vis
att jag älskar och vill dig
nära tätt intill
i hela mitt liv ...

Jämväl 
att du
med din blotta existens
och närvaro i mitt liv
gör mig lycklig 
och får mig att må bra ...

Men min dolda agenda
är i all sin enkelhet den här ...

- Jag vill ge dig 
allt av hela mig
och så mycket mer därtill
för att få dig 
att må bra och känna dig lycklig
i ditt liv 
och självklart så ock 
tillsammans med mig ...

Att få se dig må bra
och vara lycklig
är den allra största lyckan
för mig
och det som får mig att må bra
tillsammans med dig ...

Så visst har du rätt
på flera sätt
när du uttrycker
att jag har en dold agenda
bakom allt jag ger till dig
från själ och hjärta
i hela mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-19 04:04



Bookmark and Share


  Stephie
Kärlek "i all sin enkelhet", så ren och klar och mycket ärligt beskrivit.. är ju den största gåvan!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP