Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång, någonstans i livet ...

... finns det
för oss alla var och en
tid där vi finner 
kärleken 
och eller
någon form av sinnesfrid ...

... om vi blott bara
förmår att förstå
att det förutsätter att
vi inte någonsin tar det för givet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-19 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP