Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat slutar slå

När hjärtat inte finner ord
Tårarna vägrar falla
Luften fastnar i lungorna och hjärtat slutar slå
När musiken tystnar
Och tomheten fyller helheten
När benen inte bär
När man bara ligger här
Tom som ett skal och askgrå
Det är då man börjar förstå
Det går inte att hejda det här
Det går inte att stoppa, då man redan är kär!
Min själ har lämnat mig för att vara med dig
Behandla den väl...




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla