Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda vi med största sannolikhet ...

... kan sätta 
vår tillit till ...

... är att 
det vi förväntar oss
sällan eller aldrig
blir riktigt så som vi vill ...

Men å andra sidan
är den enda trygghet
vi någonsin kan finna
den som ligger i förändringen ...

Oavsett om det är
till det bättre eller till det sämre ...

Allt beroende på huruvida
vi väljer att inta den rätta inställningen ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-19 23:52



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Looove is the answer and you know that, you know that is true...
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP