Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älva

jag vill dansa
med dig
min älva

när sommaren leker
utanför mit fönster
saknar jag dig

min älva
kommer du ihåg
att vi brukade dansa

min älva
kan du inte komma tillbaka
så vi kan dansa in
våren igen

min älva
jag vill se dig
lycklig i min famn
igen

min älva
och dina ögon
rakt emot mina

min älva
kidnappa mig
till din värld

min älva
din musik
dör aldrig

min älva
din kärlek är borta
min kärlek till dig
kommer aldrig helt att dö




Fri vers av virre
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-05-09 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre