Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är det ett privilegium ...

... av allra ädlaste valör
att få finnas för dem
jag älskar, bryr mig om
och tycker om ...

- Det är ej någonsin 
en belastning som tynger mig!

Det som är 
tungt att bära
är när någon som
jag bryr mig om
älskar och tycker om 
mig verkligen behöver
men inte ger mig möjlighet
att få finnas för den
överhuvudtaget på något sätt ...

- För att den ej
förmår att ta emot
det stöd och omtanke
den så väl behöver  få ...

Jämväl 
finns jag för den
jag älskar, bryr mig om
och tycker om ändå
oavsett ...

... närhelst den
känner att behovet
blir mer påträngande
till den grad
att det ej längre är utestängande ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-20 08:35



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Den här var mycket
fin. Hoppas att allt
ska ordna sig
2016-07-20

  Stephie
Fina inne-verser - de som upprepas tre gånger om - även med ord omkastade ibland som används. Det skulle kanske känts påträngande men det gör det inte. Dessa är inbäddade på ett så innerligt sätt att läsaren åker med och upptäcker hur allting plötsligt börjar ordnar sig.
2016-07-20

    ej medlem längre
Det största är att finnas till för den man
har kär - öppna dörrar ! :)
kloka ord
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP