Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ej fel att logga in ...

... i verkliga livet 
någon gång ibland också ...

Smärtar att se
hur många det är
som sitter fast vid datorskärmen,
mobilsurfen och eller framför TV-apparaten ...

... Viss förståelse har jag
för dem som är ensamma, 
sjuka eller av annan anledning
ej orkar med vanligt socialt liv ...

Men!

Människor som lever i relationer
med eller utan barn
som prioriterar den virtuella verkligheten
framför att vara aktivt närvarande
existentiellt och socialt
med sina nära och kära ...

... det kan jag helt enkelt ej
ha någon som helst förståelse för ...

Varför ha en relation
och eller
sätta barn till världen
om man inte prioriterar dem
också med sin aktiva närvaro?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-21 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fackla...det är viktigt med närvaro i en relation.
2016-07-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
För många upplevs en inloggning som en utloggning och tvärtom,beroende på vad som förväntas uppnås med dessa in och utloggningar.
2016-07-21

  Öknens Ros VIP
Det är tragiskt när människor prioriterar datavärlden framför den verkliga världen. Den tiden kommer aldrig tillbaka, tid som borde ha ägnats de närmaste.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP