Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är välkomna!

Gå ut och andas in lite skogsluft
om livet känns allt för tufft!

Det renar både kropp som själ
och får en att må så väl!

Där finns rum för alla kryp
även för oss oavsett typ!

Skönhetsintryck åt vilket håll
man än tittar, så´nt man inte
i ett instängt gym hittar...

Och nu finns det bär att plocka
om det nu kan locka
då blir det att på
huvudet både
böja och bocka...

Men se dig för
så du inte smyckas med
en otänkt blåklocka!




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-21 09:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Trevlig uppmaning! Och även
nermaning... - för där finns
ju alla bär!
2016-07-21

    ej medlem längre
Fint om naturen och dess gåvor.


2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt