Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglarna finns med oss!


NATTÄNGEL

Sitt hos dem som behöver tröst.
Lindra deras onda.

Rena deras sargade själar.
Låt dem känna hopp.

Smek bort tårarna från deras kinder.

Innan gryningen blir till dag.
Ta deras händer och led dem hem.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-07-21 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP