Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

En fågel i mitt bröst,
sjunger så vackert.
I mitt hjärta har den sitt bo.
Där är allt stilla, där får den ro.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-21 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP