Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag inte gillar med dig ...

... min älskade rara
vackra, fina underbara ...

... är att du ej
finns här hos mig
nära tätt intill
så där som jag allra helst
önskar och vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-21 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP