Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antingen med eller utan

Är jag den enda?
Där känslorna blir så övervägande
att det blir till ilska

Är det meningen?
Att jag knyter nävarna
när det enda jag vill ha är en kram

Har jag blivit fel?
Då jag inte klarar av känslorna
så jag istället isolerar mig

För hur kan det vara så
att någon bara ska vara
antingen med eller utan

någon.




Fri vers (Fri form) av Mirja Johansson
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-21 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson