Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krossade alla fönster i mig

Jag ska vara intresserad av allt. Jag vill läsa alla böcker. Jag ska lära mig att artikulera lågmält.

Jag har det här stora rummet men ingen att stryka med rätt sida av handen över. Jag har inte pratat med pappa på flera månader. Idag såg jag en t-shirt falla på ett visst sätt över en bröstkorg och för en sekund mindes jag hur det är att vara kär.




Fri vers (Fri form) av Soluno
Läst 384 gånger
Publicerad 2016-07-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soluno